Yorum: #2
01-24-2013, 15:26
(01-24-2013, 13:40)TheR~^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleyküm merhabalar.Ben CsTekno # TheR~^ ne kadar az da olsa proda takılıyorum fakat şöyle bir maruzaatım var ki önemli bana göre.Proya ne zaman girsem sürekli ya fy_snow, ya dust2 ya hep aynı maplar.Niye hep aynı maplar oynanıyor ? Başka map ismi aklınızamı gelmiyor ? Bırakın yav.Pro mod sadece bu maplar için yok.Diğer maplarıda açın azıcık mesela office var mansion varki çok severim :) de_kabul ve bisürü map.Bunlardan sadece ww,d2,snow,ice,inf,nuke vb. açılıyor.Bayağı bir map varken bunları kullanmak çok anlamsız bence :) Acil bir çözüm oluşturulmasını talep ediyorum...kardes sana kesınlıkle katılıorum ben sw deyken cbble train oyladıgımda adamlar kopuruo vay efendım nasıl olur emır verıolar zaten (salak admın snow ac) gibi, yane oylama yaptıgımda da cıkmıyo zaten o maplar playerlarda sorun var genelde cocuklar gırıyo herseyde wall var hıle var bılmem ne var deyip inan oyun oynatmıolar...(kolesıyız cunku her ıstedıklerını yapcaz)bi kere mansıon acılmıstı adamların yarısı cıktı sw bosaldı...
ALLAH'a Emanet olun...