Yorum: #7
01-26-2013, 23:18
(01-26-2013, 19:08)EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Servera az önce girdim 22 kişi vardı sıkıntı göremedim. HubbLe` in dediği gibi adil kullanım neti yada pc den kaynaklanıyodur. Çünkü çoğu kişinin bilmediği gibi ttnetin 8mbps, 16mbps sınırsız paketlerine yanılmayın. Benim başıma geldiği için resimi aşağıda gösteriyorum.
Bende aynı sorunun kanısındayım.Bendede olmuştu 8mbs net kullanırken 3 mbs 'le düşürülünce acayip ping çıkıyordu hatta Excelans ta jailde görmüştü.Bunun yüzündendir Kasma pek pluginlere bağlanmamalı bence.Pro gibi bir modda ne kadar plugin olur ki ve bu pluginler ne kadar swyi zorlayabilir onu bilemiyorum ama bir aralar CsTekno'dayken pro böyle bir olay olmuştu csteknonun forumundaki üyelerden biri Damage bilmemne plugininden kaynaklanabileceğini söylemişti bilemem ne kadar doğru ama mantıklı düşündüğümüzde
İbretlik hesap on ;
o insana vurduğumuzda atıyorum m4a1'le 43 vuruyoruz ve mavi yazı çıkıyor ve bunun serverdeki oyunculara gösterilmesi bir kişi vurduğunda haliyle 2 kişide gözüküyor server 32 kişilik olduğu düşünüldüğünde 16 CT 16 T'yi aynı anda vursa 32 kişiye veri gönderiliyor böylece serverde lag oluşuyor :D :D:D:D
İbretlik hesap of...