Yorum: #4
02-02-2013, 01:45
(Son Düzenleme: 02-02-2013, 02:00, Düzenleyen: proF.Ua_FaKe.)
Madem her kez açık sözlü konuşuyor bende konuşurum.Heves var,yok orasını ben biliyorum oraya girmiyelim.Ama bilmediğim bir konuda nasıl kendimi gelişmemi beklersin.1 yıl evvel yaptığım bir çok şeyde hata çıkıyordu.Kiminde kızdın , kiminde kızmadın(küçüktü-büyüktü).Şunu kabul et bana 1 kez bile gelip şunu öğretiyim demedin.Yalan yok VPS yi verdin ama gelipte bana buradan şunlar yapılabilir diye bir bilgide vermedin.Ben her şeyi diken üstünde "İnşallah yanlış olmaz" korkusuyla öğrendim.Ve şunuda bil ki bu korkuyla bir şeyler öğrenmek gerçekten hiçte kolay değil.Bir bebeğin eline oyuncak var önce onu kırar , yenisi alınır bozar , yenisi alınır dikkatsiz kullanır aşındırır , yenisi alınır artık dikkatlidir ve kullanmayı öğrenmiştir.Sen bana bu güveni vermedikten sonra ben daha ne yapıyım.Bana bir kez bile gelip şu serverda sorun var bi bak demedin.Sadece her şeyi elime tutuşturdun.
1 ay yoktum dedim full LoL de olduğumu söylüyemezsin.Sen çalışabilirsin ve aileni geçindiriyor olabilirsin ama benimde bir ailim ve okulum var.Günde 1-2 kez giriyordum (gerek başka nick gerek gerçek nickle).O maç konusuna gelince orada SXE ile ilgili bir sorunum olduğunu söyledim ve İlyas ta PINGI olduğu için maça gelemiyecem dedi tamam gel LoL e girelim dedi.Gelelim diğer meseleye.Sorun Emre veya bir başkası değil (yaptıklarını etik bulmuyorum ama orası ayrı).Sorun kendimi böylesine değersizmiş gibi hissettiren davranışlar.Bu davranışları 2.5 yıldır hissediyorum/çekiyorum yalan yok , kendime kendime gururda yapıyor olabilirim ama bunun sebebi hayata bakış açımdandır.Şunu demişimdir (gururuma yediremediğim) olaylar oldu (3 ay önceki özel bir durumdu) "isterseniz kalırım,istemezseniz giderim".Bu güveni verdiniz ve bende kalmış bulunmaktayım şu ana dek.Seni hiç yalnız bırakmadığım yukarıda söylediğim gibi kimse yokken ben vardım (yukarıdaki sözüm geçerlidir) ama sen bana bunu hissettiremedin (yada gösteremedin).Neyse kısacası yazdıklarına karşılık cevap/savunma... sen nasıl adlandırırsan bu.
1 ay yoktum dedim full LoL de olduğumu söylüyemezsin.Sen çalışabilirsin ve aileni geçindiriyor olabilirsin ama benimde bir ailim ve okulum var.Günde 1-2 kez giriyordum (gerek başka nick gerek gerçek nickle).O maç konusuna gelince orada SXE ile ilgili bir sorunum olduğunu söyledim ve İlyas ta PINGI olduğu için maça gelemiyecem dedi tamam gel LoL e girelim dedi.Gelelim diğer meseleye.Sorun Emre veya bir başkası değil (yaptıklarını etik bulmuyorum ama orası ayrı).Sorun kendimi böylesine değersizmiş gibi hissettiren davranışlar.Bu davranışları 2.5 yıldır hissediyorum/çekiyorum yalan yok , kendime kendime gururda yapıyor olabilirim ama bunun sebebi hayata bakış açımdandır.Şunu demişimdir (gururuma yediremediğim) olaylar oldu (3 ay önceki özel bir durumdu) "isterseniz kalırım,istemezseniz giderim".Bu güveni verdiniz ve bende kalmış bulunmaktayım şu ana dek.Seni hiç yalnız bırakmadığım yukarıda söylediğim gibi kimse yokken ben vardım (yukarıdaki sözüm geçerlidir) ama sen bana bunu hissettiremedin (yada gösteremedin).Neyse kısacası yazdıklarına karşılık cevap/savunma... sen nasıl adlandırırsan bu.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)