Yorum: #10
03-05-2013, 19:19
(03-05-2013, 01:58)Att@ck Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En azından benim senin kadar bir saçmalığım yok..Bir serverde clansız bir ortam olmaz.Heleki proda.Daha iyi bir ortam olabilmek için Clan açıyoruz heralde zaten 6 5 kişilik clanlara senin gibi yeni açılan 1 kişilik clan cptlerine ADMİNLİK yazmıyoruz biz sadece 10 kişilik 15 kişilik clan cptlerine yazıyoruz.Saçmalık buysa artık.(03-04-2013, 18:11)admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerden çıktı böyle bir şey yine bir saçmalık.
laflarına dikkat bizim yaptığımız saçmalık zaten senin yaptığın değil senin gibi puling hastaları yüzünden sw bu halde daha sen çocuksun muhattabım olamazsın sana acıklama yapmak zorunda değilim
arkadaşlar açıklamamı sunayım sw ye değişik klanlar geliyo farkındasınızdır sw gelen klanların bir çoğu playerlere klan teklifi yapım kendi swlerine veya kendi ortamlarına çekleye çalışıyorlar o yuzden swde klan alımı yasak olmuştur sw gelcek klanlarında dısardan adam toplayım gelmesi ideal bi fikir değilmi buna bızzat cünoyla şahi oldum hatta cüno swde klan alımı yasak dedibumları görerekte swde alım yaptıramayız herhalde tanıdık klanlar var tmm ona bişi demiyorum ama klanın birine serbest diğerine yasakmı olsun asıl bu saçmalık olmazmı
http://www.eylulforum.com