Yorum: #9
05-14-2013, 17:35
Önemli olmak ne şampiyon olmak nede şampiyonu yenmek.Önemli olan bahaneler üretmemek , her iki takımında açıklıklarını sanki bir koz veya zayıflık gibi görmemek.Galatasaray şampiyon oldu sadece maçı ciddiye alan Musrela ydı oda zaten kaleciliğini konuşturdu.Şimdi gelipte yok Gökhan şunu dedi yok Galatasaray şunu yazdı değil.Asıl gözden kaçırdığınız nokta yenmek değil , DÜNYA FUTBOL'UNDA KALICI BİR İZ BIRAKMAK.
Orada belirtmişsiniz "Eğer UEFA da olmasaydık şampiyon bizdik" bahanenizi çok sevdiğimi söylemek isterim çünkü ancak bunun arkasına saklanabilirdiniz.Kısaca Galatasaray dan bir örnek vereyim 1999-2000 UEFA - SUPER CUP - LİG ŞAMPİYONLUĞU - ZIRAAT KUPASI.Biz 4 kupayıda kaldırmayı başarabildiysek sizin bahaneniz bana kalırsa bahane değil bana göre.Ayrıca lütfen geçmişinizle övünmeyin demeyin zaten övünülücek şeyler zaten her zaman geçmiştedir.
Orada belirtmişsiniz "Eğer UEFA da olmasaydık şampiyon bizdik" bahanenizi çok sevdiğimi söylemek isterim çünkü ancak bunun arkasına saklanabilirdiniz.Kısaca Galatasaray dan bir örnek vereyim 1999-2000 UEFA - SUPER CUP - LİG ŞAMPİYONLUĞU - ZIRAAT KUPASI.Biz 4 kupayıda kaldırmayı başarabildiysek sizin bahaneniz bana kalırsa bahane değil bana göre.Ayrıca lütfen geçmişinizle övünmeyin demeyin zaten övünülücek şeyler zaten her zaman geçmiştedir.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)