Yorum: #10
05-27-2013, 13:16
Bence sonuna kadar haklı bir davranış olmuş.Çünkü aynı şey maalesef bizde de oldu :( Burak abi'de ilgisizlikten kapattı sunucuyu çünkü insanlar girmedikçe,oynamadıkça bir sürü borca girmenin manası yok.5 yıllık pırıl,pırıl bir hosttunuz (CsTekno ve EylulSunucu) bu şekilde ayrılmak tabi ki hoş olmamıştır ama bence yaptıklarınız, yaşattıklarınız hep hatırlarda kalacaktır.Bir kere üzülmene gerek yok çünkü şu an ki şartlar onu gösteriyor tabiki üzüleceğiz,kırılacağız ama Türkiye'nin geneline baktığımızda tek etken O.Y hostu olmuş insanlar o hosttan kafalarını kaldırıp başka sunuculara bakmaz olmuş eskiden bu sayı biraz daha az dı belki ama şu an da hani derler ya tek başına iktidar aynı onun gibi neredeyse tek başına onlar var CS online sunucuları bakımından.ASlında EylülSunucu olsun CsTekno olsun plugininden lag&loss oranına ,panelinden, sunucu fiyatlarından bir çok şeye kadar en kaliteli benim şahsi görüşüm olarak.Bu şartlara bakılırsa en doğru karar bu gözüküyor.He ileride hiç mi açılmaz fikrimce başka bir hostun alt yapısında küçükte olsa açmalısınız fakat zamanı gelince :)
Ek olarak kapattık yazdım ama şu anda bir kaç sunucumuz var.
Ek olarak kapattık yazdım ama şu anda bir kaç sunucumuz var.
Test imza Ther